Direktlänk till inlägg 20 november 2008

SENSATION WHITE!

Av Christoffer - 20 november 2008 20:51

Oh my freaking god!

Hallå ja, ärtsoppedag idag, eller ingen ärtsoppa men torsdag iaf!


Är ju väldigt upptagen nu för tiden :P så har dröjt med att dela med mig av mina sprudlande känslor från i lördags.

Kvällen började med en härlig middag på Vagabond. Vid halv 7 rullade det fram en vit limousine och stannade utanför dörren.

Salongsberusade glider vi coolt ut, tar lite "kändisbilder" utanför limon och cruisar iväg. Innan den hissnande färden över bron tar vi en sväng inom stan.

Korkar upp champagnen som står i limobaren (NAJS), skrålar & skålar med alla vi kör förbi genom fönstret. Ett par rundor till, några GT, skumpa och drinkar + brofärden så saktar vårt sensation white-åk in och stannar utanför parken i Köpenhamn.

Det verkligen vallfärdas helt vitklädda människor dit och ut hoppar vi, känner oss som kungar och är på riktigt bra humör. Efter vi rastat maria som hållit på att pinka på sig i limon, ställer vi oss i kön. Gapande med norskor och med några danskar som inte förstod mycket av det vi sa, trots att vi snackade "danska" (fyllesvenska). In kommer vi iaf och möts av ett hav med vitklädda människor (närmare 30 000), tung bas och fetaste ljusshowen. Kvällen varvas med (riktigt mycket) shake på dansgolvet, vatten och självlysande färg i ögonen (undvik det, svider utav bara f)

Kvällens två timmar avslutas med dj "Steve Angelo" & "Sebastian Ingrosso". I extas står Nettrup, Dimitrakis, Rejnholm, Banay och Jarlmo, vevar händerna i luften och shakear så vi nästan exploderar. De stänger kl 3 (rätt mör efter 7 timmar på dansgolvet) och vi spatserar stolt ut till limon igen! Spelar kändisar och gapar lite kaxigt på alla som gick. Skumpan poppar vi såklart upp igen, på med musiken och bara njuter av livet!

Stort tack för en Oförglömlig kväll mina kära vänner! Amsterdam nästa gång =D

Ha det fint, vi ses snart igen!


Dax för sängen nu, upp kl 4 imorgon, Oslo och Stockholm står på schemat, "spännande"...

Ta hand om er, och låt basen mullra fritt! =)

 
 
Jonathan

Jonathan

17 juni 2009 20:31

Sweet! Jag e på nästa runda!

http://www.jonathanohrling.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christoffer - 13 september 2009 23:01

Tuffa grabbar med bra balans... inte jag alltså!      Buonanotte      ...

Av Christoffer - 6 september 2009 18:04

Hallå alla söndagströtta!   Klockan är 6 och man har inte gjort något idag, visserligen jobbat en tur men inget värt att skriva om.   Skolan har satt igång igen, 2 år kvar innan man är byggingenjör på riktigt, det går fort.   Stiffeaway har gått ner...

Av Christoffer - 27 augusti 2009 19:30

God eftermiddag alla nyvakna!   Själv är jag inte nyvaken, inte jobbat men ändå åstadkommit en massa idag, träffat folk, renoverat, tränat, känns bra när man känner sig duktig! =)   Tyvärr börjar motorcykelsässongen lida mot sitt slut (iaf om några m...

Av Christoffer - 24 augusti 2009 00:38

Äntligen blev det av... I lördags sprutade det testosteron ur öronen på 21 krigssugna grabbar vid Löddeköpinge! Anledningen var Paintball. En riktigt rolig eftermiddag med pulsen på topp när kulorna ven bara centimetrar från huvudet, ibland, och ibla...

Av Christoffer - 14 augusti 2009 03:04

Idag ær det MALMØØFESTIVALEEEEN!!

Presentation

Omröstning

Sensation White kommer åter till Köpenhamn i år och gissa vem som kommer vara där!!? Kommer du??
 JA!
 naaää

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards