Direktlänk till inlägg 11 september 2008

Keep on rolling...

Av Christoffer - 11 september 2008 21:21

What´s up homies?

Går lite längre mellan inläggen nu för tiden, nu när man har ett liv att rå om =)

Alltså, vilken gud David Guetta är alltså, står och lyssnar på livekonserter på youtube, vilket jäkla ös alltså. Man känner lite att det är ju sådana roligheter som sommaren ska vara fylld av. Som Will Smith säger lite sliskigt i Hitch, (på svenska) "Det är inte antalet andetag som räknas, det är ögonblicken som får dig att tappa andan!" lite klychigt kanske men det är ju sant. Dessa tillfällen poppar inte bara upp när man sitter hemma. Måste släpa cellulitröven utanför dörren, utanför stan, utanför Skåne, Sverige, kanske hela vägen ner till Ukraina och kiev, är det där det händer, det vet vi inte förrän vi är där, eller hur!???


Som gemeneman/kvinna kanske märker så är man rätt sugen på händelser, upptåg, nertåg och kanske ett och annat hyss! "Tristessen" infinner sig lätt när man sitter med matteböckerna uppslagna och tankarna börjar fara iväg till platser som man inte ens varit på själv!

Men man ska inte stressa och jäkta fram saker och ting. Det är härligt att drömma sig bort ibland, eller ja, det är ju inget jämfört med att väl vara där men ändå.


Gårdagen var däremot väldigt lyckad!

Blev hembjuden till en nyvunnen polare i klassen, vi var 4 stycken Byggtekniker som käkade taco och drack bärs. Vellingebon klämde otroligt nog nästan en hel 70a själv. Det märktes senare på debaser, där jag även fick nobelt sällskak av mr. Widmark. Kvällen var blandad med framgångar och bakslag, det var riktigt kul iaf. Vad hade vi gjort utan Debaser?? Ett högt fingerknäpp till deras ära!


Nästa stora planerade upptåg är Sensation White inne i köpenhamn 15 nov (den som väntar på något gott..)! Det kommer bli FETT ÖS! Vi snackar vit limo dit och hela baletten!!! ta en kik på youtube, (sök: Sensation White) och kolla in fjolårs fetaste fester!


Ville bara pryda ett litet hörn av bloggen med den bästa tjejen i världen, moatoa! (lillsyrran för er som inte känner mig) och det svartvita olyckliga paketet i hennes knä är den sjukt tåliga katten "sotis", så fick man in det med! =)

 



Nu ska jag göra att djupdyk ner i böckerna. Det går bra för mig än så länge, om ni undrade, hoppas att man kommer vara lika flitig om 2 år!


Hörs vi inte innan så kom förbi nästa torsdag, blir 80tals fest på kåren (med skolan). om inte annat så kan ni spana in mina klasspolare, wohooo :-P


---------Låt basen dunka fritt----------

 
 
Ingen bild

Wesslan

12 september 2008 19:24

Sensation White 15 November kommer slå alla rekord!!! Fy fan jag har laddat för det i över 1½ månad och har gott om tid kvar att ladda! Kommer explodera i november!!!

 
Magnus

Magnus

14 september 2008 15:53

Copenhagen November 15. I'll be there. NOOOT!

Kör hårt, Stiffe. Mycket studerande i böcker och på kåren ger resultat :).

Och du, du har en utmaning att hämta på min sida.

http://underbara.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christoffer - 13 september 2009 23:01

Tuffa grabbar med bra balans... inte jag alltså!      Buonanotte      ...

Av Christoffer - 6 september 2009 18:04

Hallå alla söndagströtta!   Klockan är 6 och man har inte gjort något idag, visserligen jobbat en tur men inget värt att skriva om.   Skolan har satt igång igen, 2 år kvar innan man är byggingenjör på riktigt, det går fort.   Stiffeaway har gått ner...

Av Christoffer - 27 augusti 2009 19:30

God eftermiddag alla nyvakna!   Själv är jag inte nyvaken, inte jobbat men ändå åstadkommit en massa idag, träffat folk, renoverat, tränat, känns bra när man känner sig duktig! =)   Tyvärr börjar motorcykelsässongen lida mot sitt slut (iaf om några m...

Av Christoffer - 24 augusti 2009 00:38

Äntligen blev det av... I lördags sprutade det testosteron ur öronen på 21 krigssugna grabbar vid Löddeköpinge! Anledningen var Paintball. En riktigt rolig eftermiddag med pulsen på topp när kulorna ven bara centimetrar från huvudet, ibland, och ibla...

Av Christoffer - 14 augusti 2009 03:04

Idag ær det MALMØØFESTIVALEEEEN!!

Presentation

Omröstning

Sensation White kommer åter till Köpenhamn i år och gissa vem som kommer vara där!!? Kommer du??
 JA!
 naaää

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards