Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Christoffer - 3 juli 2008 19:02

Tjena!


Før att bryta isen tænkte jag børja prata lite væder! (inte slæppa væder som också kan vara en bra isbrytare =)

Tillbaka på basen i køpenhamn (dær av de lustiga bøstæverna). Har spenderat senaste dygnet i Amsterdam, landade halv 10 igårkvæll, gick ut och tog några bærs med crewet, tog en runda och spanade brudar på "redlight" och sedan tillbaka till hotellet och somnade gott! Hade tænkt att gå ut idag, kæka glass, glassa, chilla och cruisa. Blev inte så mycket av det då det regnar i Amsterdam! Ser i tidningen att det ær strålande væder i Sverige, både idag och imorgon. Typiskt då man varit ledig en vecka och knappt ens sett en solstråle! Vi får hoppas att væderguden ær på gott humør i holland imorgon, kanske har han røkt på lite =)



Læser ni så klicka i vad som gæller før er, det ær helt anonymt, kan vara roligt att veta hur många som gør det egentligen! ----------->



Det sjukaste...!!! nu har det tydligen blivit røkførbud i holland, liksom i sverige på barer och cafeér, før cigaretter! Men røker du marijana så ær det okej, snacka førvrængd instællning, men antagligen så hade alla fullstændigt skitit i om de fick røka på eller inte, de gør det ændå! Och vad ska de gøra.. "eeh hrrm du, vad ær det du røker dær" "det ær bara lite hasch, sæger en 18 flicka" "jaja okejdå" får polisen sæga och gå dærifrån. Har inte riktigt all fakta men låter lite halvcrazy..


Nu sitter jag iaf hær och førdriver lite tid. Planet tillbaka till Amsterdam går kl 20.05, sammanslagt 4 timmars arbetsdag idag, sletet =) får hoppas det hænder nått roligt dær idag/imorgon också!


Kænner mig givmild så ska faktiskt køpa lite souvernirer till mina kæra Adams och Dimitrakis, gissa vad det kan vara!!? =) (nej, inte røk, ni hade inte røkt det ændå, bara sløseri med pengar).


allt før nu, jobbdax! ha det toppen alla och gløm inte att gøra en god gærning!!

Presentation

Omröstning

Sensation White kommer åter till Köpenhamn i år och gissa vem som kommer vara där!!? Kommer du??
 JA!
 naaää

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards