Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Christoffer - 10 maj 2008 15:47

Godmorgon alla nära och kära!


Alltid härligt när man kommer hem tidigt på morgonen efter jobb och möts av tung psykadelisk trance innanför dörren. Det hade varit fördelsedagsfest här och några höll fortfarande på, bla en tjej med solglasögon då det var helt mörkt, joinade lite för sällskaps skull, men gick upp och däckade strax efter!


Vaknade för en stund sedan efter gårdagens hårda arbetspass (vi är en timme bakåt här, så inte sovit såå länge). Jobbar på ett halvstort ställe, men ändå är där inget bråk, lite konstigt, det brukar det väl alltid vara, eller kanske bara i Sverige? (borde bli ordningsvakt i Dublin istället Irre).

Det var bra tryck igår, live rockmusik på ett golv och party på de 2 andra. Man är riktigt pepp och står och smådansar för sig själv i början, men fram mot småtimmarna så börjar det bli segt (Lite som när man är ute annars också =)


Gjorde gårdagens "stora" gärning igår. Gick förbi Dj:n och sa att han var duktig och spelade riktigt bra musik (på engelska då ju). Han sken upp som en sol och började skaka min hand, verkade inte som om någon sagt det till honom innan.

Därav tänkte jag uppmana alla att skänka en liten fin komplimang till någon idag. För den personen kan det vara värt 1000 ggr mer än "besväret" att säga det! Bara ett litet kort och gott, "vad snygg du är i håret" eller "du är en klippa"


Tycker det är dåligt med röstandet i omröstningen, hade jag varit du så hade jag röstat!


Och såklart så måste här ju finnas bilder, tänk vad tråkigt, hur vore en blädderbok utan bilder? sug på den du!!


(Jarlmos residens-ska fixa lakan, franska advokat rumskamraten från sydafrika som är megalugn och gillar inte att festa men han löptränar gärna.)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Sensation White kommer åter till Köpenhamn i år och gissa vem som kommer vara där!!? Kommer du??
 JA!
 naaää

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards